Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

Like-me (37)

Vind je me leuk?? In het verleden heb ik niet altijd alles juist gedaan maar daar heb ik mijn straf voor uitgezeten. Het is moeilijk om als ex gedetineerde om opnieuw te beginnen, je krijgt een stempel en een naam en het is niet gemakkelijk om daar van af te komen. iedereen heeft toch recht op een tweede kans? Ben wel zo slim om het deze keer niet te verpesten voor mezelf. Eigenlijk is mijn vraag heel eenvoudig: vind me leuk!! Leuk genoeg om vrienden met me te worden, meer vraag ik niet maar moc

Maak contact met haar
  1. Naam: Like-me
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Geldrop
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met eenzame dame Like-me van 37 uit Geldrop, Noord-Brabant
Mirte82Xx (35)
★★★★☆
Een leuke man voor relatie. Ik heb lang nagedacht of ik hier een profiel zou aanmaken, want het is allemaal nieuw voor mij dat hele online dating, maar het is tegenwoordig heel normaal om op deze manier iemand te zoeken. En als ik naar mijn vriendin kijk heeft zij toch een hele leuke man aan de haak geslagen, en dat wil ik ook wel.
Afspreken met sexy dame
Lief_Poesje (39)
★★★★☆
Ben van alle markten thuis ; ) Zal ik jou verwennen in dat kittige setje van mij? Hou jij van een vrouw die alles wil, alles wil proberen, en kijken hoe ver we kunnen gaan. Misschien wel een trio als jij dat ook zou willen.
Afspreken met single dame
Lovesenna (35)
★★★★☆
Gun jij jezelf en mij een passioneel pleziertje? Heb jij wel eens een geile slet lekker uit elkaar getrokken en flink geneukt in al haar soppige gaatjes? Neeee! Dan kan jij deze kans toch niet aan je voorbij laten gaan. Gun jij jezelf en mij een passioneel pleziertje?
Vrijen met rijpe dame
Leoon80 (37)
★★★★☆
In het restaurant met je vinger in mijn kutje en als wij uit Jij en ik samen in een bar waar niet jij, maar ik jou een drankje aanbied. Vervolgens kom ik tegenover jou zitten en wil jij mij bedanken. Mag ik jou vertellen waar jij jouw bedankje mag steken?
Daten met lieve dame
Love-Louisa (38)
★★★★★
gaan wij het avontuur aan? Wil jij dat ik jouw een geweldig avontuur ga bezorgen die je nooit meer zult vergeten en al jouw wensen overtreft. Jouw gedachten aan mij laten jou niet meer los, je wilt alleen maar meer. Ik hoop dat jij lekker gaat spelen met mijn borsten en jouw sperma er tussen wilt laten vloeien. Jij verwent mij lekker met jouw harde en hete pik.
Afspreken met sexy dame
Noukkie (37)
★★★★☆
Ik wil dat jij mij geil verwent. Kom je? Jij wil mij toch wel verwennen, als ik er aan denk dat wij geil met elkaar bezig zijn, een stout en lang voorspel hebben, jij die mijn kut likt en ik die jou heerlijk afzuig dan krijg ik al geile kriebels. Wat vind jij nog meer lekker?
Sex met mooie dame
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Badkamer schoonmaken (Klus van 2 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates